Antalya
Yayın Tarihi : 30.09.201912:08
Güncelleme Tarihi : 30.09.201912:10
A
EKONOMİ
Efe Ankastre’den ikinci şube
Efe Ankastre’den ikinci şube

Antalya’da 2002 yılından bu yana inşaat ve elektrik sektöründe hizmet veren Hamza Aksoy yatırımlarına devam ediyor. Aksoy, Efe Ankastre’nin ikinci şubesini Dokuma’da hizmete açtı

Antalya'da 2002 yılından beri inşaat, elektrik ve satış sonrası hizmet sektöründe hizmet veren Hamza Aksoy, yatırımlarına devam ediyor. Aksoy, Üçgen mahallesinde ilkini açtığı Efe Ankastre beyaz eşya ve küçük ev aletleri mağazasının ikincisini geçtiğimiz Cuma günü Dokuma Kepez bölgesinde hizmete soktu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Aksoy istikrarlı büyümenin temel ilkesinin kararlı ve doğru adımlar atmak olduğunu söyledi. Özellikle satış sonrası servis noktasında işinde uzman ekiplerin kısa sürede çözüm üretmesi gerektiğini vurgulayan Aksoy, müşteri memnuniyetinin kazançtan önce geldiğini söyledi. Kaliteli hizmetin sürekliliği için teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirten Aksoy, “Müşteri odaklı hizmet anlayışımızla hem ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz hem de istihdam yaratıyoruz” dedi.

KURDELEYİ TÜTÜNCÜ KESTİ

Efe Ankastre’nin açılışına sektör temsilcileri, Uluslararası İşinsanları Derneği üyeleri, banka yetkilileri ve seçkin davetlilerin yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ruhi Beşiktaş da katıldı. Açılış kurdelesini Başkan Tütüncü kesti. Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Tütüncü, Kepez’de yatırım yapan iş insanlarına her zaman desteklerini söyledi. Mehmet DOĞAN

 

Paylaş
ETİKETLER:
Yok
YAZAR: