Antalya Korkutelililer Derneği, Antalya ve Korkuteli'de yaşayan tüm dernek üyeleri ile iftarda bir araya geldi. Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programına yoğun katılım gerçekleşti.

İFTAR ETKİNLİĞİNE YOĞUN KATILIM 

Antalya Korkutelililer Derneği, Antalya ve Korkuteli ilçesinde yaşayan tüm dernek üyeleri ile iftar yemeğinde buluştu. Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar programına, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Merkez Valisi Mustafa Tutulmaz, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri İbrahim Ethem Taş, Mustafa Köse, Cavit Arı, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, belediye başkanları ile STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

SANİYE CARAN'A BUKET TAKDİMİ EDİLDİ 

Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, "Tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz hiç eksilmesin" dedi. İmirgi, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Saniye Caran'a buket takdim etti.

Kaynak: DHA