Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer’e bağlı Çamyuva mahallesinde yaşanan su baskını sorunlarına yönelik olarak yaptığı yatırımlara bir yenisi daha eklendi. Yıllardır su baskını sorunu yaşayan 5139 sokakta Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1800 metrekarelik alanda yağmur suyu drenaj hattı ile yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.
ÇAMYUVA MAHALLESİ’NİN O SORUNU TARİH OLUYOR
Çalışmaların devam ettiği alanda Çamyuva Sorumlusu Uğur Keskin ve belediye ekiplerinden bilgi alan Başkan Topaloğlu, “Kemer’imizde altyapı çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. 5139 sokak üzerinde bulunan 180 metre uzunluğundaki 10 metrelik imar yolumuzda hem yağmur suyu drenaj hattımızı hem de 1800 metrekarelik yol yapım çalışmamızı hızla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızda burada incelemede bulunurken yanımıza kadar gelerek verdiğimiz bu hizmetten dolayı teşekkür ettiler. Çamyuva’da yıllardır kanayan bir yaraya daha son vermiş bulunuyoruz” dedi.
ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Çalışmalar sırasında alana gelen vatandaşlar Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile görüşerek yağmur suyu drenaj hattı ve yol çalışması nedeni ile kendilerine teşekkür ettiler. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.