Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her Mahalleye bir Kapalı Pazar Yeri” projesi kapsamında iki hafta önce temel atma töreni yapılan Tekirova Kapalı Pazar Yeri’nde temel betonları döküldü. Çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, Belediye Meclis üyesi Mustafa Çelik ve Fen İşleri Müdürü Aziz Balaman eşlik etti.
35 MİLYON TL’YE MAL OLACAK
Fen İşleri Müdürü Balaman’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Topaloğlu, Kuzdere, Arslanbucak, Çamyuva ve Göynük’ün ardından Tekirova’ya da Kapalı Pazar Yeri kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Seçimden önce her mahalleye bir kapalı pazar yeri yapacaklarının sözünü hatırlatan Topaloğlu, “Şimdi Kemer’imize beşinci pazar yerimizi kazandırıyoruz. Temel atma töreninde de ifade ettiğimiz gibi hayırseverimiz maaliyetini üstlendi ve yaklaşık 35 milyon TL’ye mal olacak. Modern bir kapalı pazar yerimiz oluyor. Tekstil de meyve ve sebze satan da balıkçımız da pazarımızın içerisinde olacak. Tekirova’mıza hayırlı olsun” dedi.
EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK
Tekirova Kapalı Pazar Yeri’ne ilişkin açıklama yapan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çelik ise yapılan çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, “Gerek hayırseverimize gerekse başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kapalı pazar yerimizin inşaat aşaması devam ediyor ve en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” diye konuştu.
TUVALET SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ
CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya ise özellikle tuvalet sorununun pazar yerlerinde önemli bir etken olduğunu ifade ederek, Tekirova’ya modern bir kapalı pazar yeri kazandırdıkları için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi. Tekirova Kapalı Pazar Yeri’nin 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacağı belirtildi.