Türkiye’nin önde gelen turizm profesyonelleri, sektörün güçlü tedarikçileri ve otel yöneticileri 24-27 Nisan tarihleri arasında 3 gün boyunca bir otelde olacak. 24 Nisan’da başlayan Türkiye Turizm Tedarik Ege Buluşması (TTB), Ege’nin prestijli destinasyonlarından Bodrum’da, turizm sektörüne dair önemli iş birliklerine ev sahipliği yapacak. Fuarda yaklaşık 50’nin üzerinde tedarik firması, 1500 profesyonel otel yöneticisi ile buluşacak.

AÇILIŞ TÖRENİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Açılış törenine, birçok önemli isim katıldı. Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Şinasi Altıner, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Skal Antalya Başkanı Uğursal Uğur ve Skal İzmir Başkanı Aydın Tokbaş etkinliğe katılarak sektörün güçlü iş birliklerine olan ilgilerini belirttiler.

2-19

YENİ VİZYON: SEKTÖRE GÜÇLÜ BİR SİNERJİ KAZANDIRMAK

Profesyonel Turizm Oluşum Platformu ve TTB Türkiye Organizasyon Komite Başkanı Bülent Bilgiç, açılış konuşmasında, “Bu buluşma sadece bir etkinlik değil; sektörde güçlü iş birliklerinin ve sürdürülebilir bir geleceğin kapılarını aralayan önemli bir adım. Bodrum gibi stratejik bir destinasyonda tedarikçilerimizle profesyonel otel yöneticilerini bir araya getirerek, sektöre yeni bir sinerji kazandırmayı hedefliyoruz” dedi. Bülent Bilgiç, etkinliğin amacının yalnızca tanışmak değil, aynı zamanda değer üretmek, çözüm ortaklıkları kurmak ve bölgesel iş hacmini büyütmek olduğuna dikkat çekti.

YENİ HEDEF: TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANI

Bodrum’daki buluşmanın ardından, TTB Komite Başkanı Bülent Bilgiç, organizasyonun gelecekteki hedeflerini açıkladı: "Bodrum’dan sonra, Mardin, Kapadokya ve Kıbrıs’ta da benzer buluşmalar düzenlemeyi planlıyoruz. Meşaleyi sadece Antalya’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında parlatmak istiyoruz."

BULUŞMA 27 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Sadece profesyonel otel yöneticilerine açık olan TTB Ege Buluşması, 27 Nisan tarihinde sona erecek. Bu etkinlik, sektördeki iş birliklerini güçlendirmek ve bölgesel turizme katkı sağlamak için önemli bir fırsat sunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ