CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlediği ön seçim sürecinde Antalya'da sandıklara büyük ilgi gösteriliyor. Konyaaltı ilçesinde yaşayan CHP üyeleri ve destek vermek isteyen yurttaşlar, Nazım Hikmet Fuar ve kongre Merkezi'nde kurulan sandıklarda oy kullanıyor.
YOĞUN KATILIM SEBEBİYLE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan oy vermek işlemi sırasında yoğun katılım nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Katılımın beklenenin üzerinde olduğunu belirleyen yetkililer, oy verme sürecinin sorunsuz ilerlemesi için ek önlemler alındığını ifade etti.
İLERLEYEN SAATLERDE OY KULLANMA İŞLEMİ YOĞUNLAŞACAK
CHP'nin 81 il ve 973 ilçede kurduğu 5 bin 600 sandık arasında Konyaaltı'nda sandıklar da büyük ilgi görürken, "Dayanışma Sandıkları"na da CHP üyesi olmayan ancak sürece destek vermek isteyen yurttaşlar katılım sağlıyor. Gün boyu devam edecek oy kullanma işlemlerinin ilerleyen saatlerde daha da yoğunlaşması bekleniyor.