Kemer Ayyıldız Master Takımı, Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine sürpriz hazırladı. Takım ilk olarak Yenimahalle'deki özel bir spor tesisinde hazırlık yaptı. Daha sonra kaptan Hacı Çelik, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp spor tesisindeki maçta kavga çıktığını, 22 kişinin birbirine girdiğini ve büyük bir kavganın yaşandığı ihbarında bulundu. Hızla olay yerine ulaşan polis ekipleri kavga yerine Türk bayrağı, meşale ve pastayla karşılaştı. Sporcular polislerin haftasını kutladı.

POLİS HAFTASINI KUTLADILAR

Takıp Kaptanı Hacı Çelik, "Gecesini gündüzüne katarak görevi başında olan bütün Polis Teşkilatımızın 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Takım olarak bir farkındalık yapalım dedik. İlk önce Kemer emniyetimizin sonra da tüm Türkiye'deki polis arkadaşlarımızın gününü kutluyoruz. İyi ki onlar var, iyi ki biz de onlar sayesinde burada maç yapabiliyoruz. Hepsine teşekkür ederiz" dedi.

POLİS EKİPLERİ ŞAŞIRDI

Kavga anonsu üzerine olay yerine geldiklerini ve sürprizle karşılaştıklarını söyleyen polis memurları da hiç beklemedikleri bu durum karşısında şaşırdıklarını ve gururlandıklarını aktardı. Polisler, sürprizi hazırlayanlara teşekkür etti. Polis memurları daha sonra spor tesisinde kavga olmadığı, Polis Haftası dolayısıyla sürpriz yapıldığı anonsunu geçip olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: DHA