Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Masterler Salon Şampiyonası, 15-16 Şubat 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlendi. İlk Masterler Dünya Şampiyonu olan Milli Atlet Rıza Maksut İşman adına düzenlenen organizasyonda pistlere geri dönen Antalyaspor’un tecrübeli atleti Çiçek Solon Şensoy, kariyerinde önemli bir yeri olan antrenörüne ithaf edilen bu yarışta büyük bir başarıya imza attı.
2 ALANDA BİRİNCİ
Ülkemizin en kapsamlı atletizm tesislerinden biri olan İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen şampiyonada, 80 yaş kategorisinde yarışan 1943 doğumlu Çiçek Solon Şensoy, 60 metreyi 13.32’lik derecesiyle tamamlayarak birinci oldu ve altın madalyaya uzandı. Koşudaki başarısını "Gülle Atma" branşında da sürdüren Şensoy, 6.43 metrelik derecesiyle birincilik elde ederek 2025 yılına iki altın madalya ile başlamış oldu.
BAŞARININ YAŞI YOK
İstanbul’daki performansıyla formda olduğunu gösteren tecrübeli atlet, ulusal ve uluslararası şampiyonalara yönelik hazırlıklarını sürdürerek yeni başarılar için çalışmalarına devam ediyor.