Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü le Kepez Belediyesi’nin yemekhaneleri Ramazan ayı boyunca kapalı olacak. Ramazan ayı dolayısıyla kapatılan yemekhanelerin Ramazan Bayramının ardından yeniden açılacağı ifade edildi. Oruç tutmayan belediye çalışanları ise çözüm üretilmesini istedi.
RAMAZAN AYI BOYUNCA KAPALI KALACAK!
Antalya’da Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü ile Kepez Belediyesinin yemekhaneleri Ramazan ayı nedeniyle kapatıldı. Antalya Körfez Gazetesi Yazarı Ali Taş’ın gündeme taşıdığı konunun ardından, belediye ile ASAT yönetimlerinin nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. Belediye ve ASAT Genel Müdürlüğü yemekhanelerinin kapalı olması nedeniyle oruç tutmayan personellerin mağduriyet yaşadıkları ifade edildi.
BELEDİYE VE ASAT YÖNETİMİ GERİ ADIM ATMADI
Belediye ve ASAT çalışanları yemekhanelerin kapatılması nedeniyle tepki gösterdi. Çok sayıda belediye ve ASAT çalışanı yemekhanelerin açık tutulmasını istese bile yönetimler geri adım atmadı. Ramazan ayı boyunca kapalı olacak olan yemekhanelerin açık tutulmasını isteyen bazı belediye personelleri, “Ramazan ayında herkes oruç tutmuyor. Oruç tutmayan insanlar kapalı olan yemekhaneler nedeniyle öğle yemeklerini nasıl yiyecekler?” şeklinde konuştular.