Adana Caz Kulübü Derneği Başkanı Şemi Kurdak, Adana'nın caz konusunda oldukça zengin bir alt yapısı olduğunu belirtti.. Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Kurdak,
"Adana büyük bir şehir, bunu Türkiye'ye ispat edeceğiz. Türkiye buna layık," şeklinde açıklamalarda bulundu.
SAHNEYE KİMLER ÇIKACAK? İŞTE YILDIZLAR!
28 Eylül'de düzenlenecek olan bu özel etkinlikte, piyanoda Rustam Rahmedov, basgitarda Emre Toprak, davulda Mehmet Arslan ve perkusyonda Can Kıyıcı yer alacak. Ayrıca, bu caz düşkünlerine eşlik edecek olan şarkıcı Mihriban Aviral da sahne alacak.
REPERTUAR: POPÜLER CAZ ESERLERİ
Konserde, cazın popüler eserleri seslendirilecek. Yani katılımcılar, tanıdık melodilerle dolu bir gece geçirecekler.
ADANA'NIN CAZ VİZYONU: GENÇLERE MESAJ
Adana Caz Kulübü Derneği'nin bu özel etkinliği, yalnızca müzikseverler için değil, aynı zamanda genç nesile de bir mesaj veriyor. Kurdak, "Biz bunu gençlerimize vizyon olarak vereceğiz," ifadesiyle, etkinliğin sadece bir geceye mahsus olmadığını, aynı zamanda gençler için bir ilham kaynağı olacağını belirtti.