Mersin'in Tarsus ilçesinde işçileri taşıyan midibüs kontrolden çıkarak sulama kanalına devrildi. 

ARAÇ SULAMA KANALINA DEVRİLDİ 

Yabancı uyruklu işçileri taşıyan, plakası 80 ABR 854 olan midibüs, Kefeli Mahallesi'nde meydana gelen kaza ile birlikte sulara gömüldü. Araç sürücüsünün kimliği ve kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

 KURTARMA EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Olay yerine jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin hızla sevk edildiği ve çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi. Kaza yerine ulaşan ekipler, devrilen midibüsteki işçileri tahliye etmekte zaman kaybetmedi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Araçta bulunan ve ağır yaralanan 3 işçi, ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer 7 işçiye ise olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma, tüm hızıyla devam ederken, olayın neden ve nasıl meydana geldiği konusunda resmi açıklama yapılması bekleniyor. 

Kaynak: AA