Kepez Belediyesi, binlerce kişiyi Ramazan sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayının beşinci iftarı Çamlıbel Mahallesi kapalı pazarı alanında düzenlendi. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, Göçerler, Çamlıbel ve Fatih mahalle sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.
VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
İftar sofralarını tek tek gezdi, çocuklarla sohbet etti, büyüklerinin ellerini öperek hayır dualarını aldı. Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Kocagöz, “Ramazan ayı birlik, beraberlik, yardımlaşma ve merhamet ayıdır. Bugün burada sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu etti. Görüyorum ki kocaman bir ailemiz var. Ne mutlu bizlere” dedi.
BORÇLARI HATIRLATTI
31 Mart seçimlerinde kendisine duyulan güvene ve seçim sürecindeki desteklere teşekkür eden Başkan Kocagöz, göreve geldiklerinde Kepez Belediyesi’nin bütçesinin yarısı kadar borçlu olduğunu değinerek, “Bize güvendiniz, belediye başkanı yaptınız. Cezaevi sürecimde de bana büyük destek oldunuz. Hepinize minnettarım. Bana verilen oyları sizlere helal ettirmek en büyük hayalim. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye başkanlık makamı acizlik değil, çözüm makamıdır. 6 ay içinde 493 milyon lira borç ödedik. Aynı zamanda acil sorunlara da çözümler üretmeye devam ettik” diye konuştu.
“89 OLAN ŞİKAYET SAYISI BUGÜN 8’E DÜŞTÜ”
Kepez’de çözüm bekleyen birçok soruna el attıklarını belirten Başkan Kocagöz, “Su baskınlarından temizliğe, güvenliğe kadar pek çok problemi ele aldık. Şükürler olsun, Kepez’i su basmadı. Temizlik konusunda göreve geldiğimizde 89 olan şikayet sayısı bugün 8’e düştü. 55 parkımıza aydınlatma sistemi kurduk, parklarımızın karanlık değil, aydınlık olması için çalışıyoruz” dedi.
SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
Kepez’de yatırım hamlesinin de hızla devam ettiğini belirten Başkan Kocagöz, “Belki de Türkiye’de rekor kırdık. Şu anda 47 temel atma törenimiz var. Her hafta bir açılış yapıyoruz. Meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve örgütümüzle birlikte sizlerin emrindeyiz. Sizlere layık olmak için, gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve engellilerimiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız" diye konuştu.