Antalya
|
Toggle navigation
2018
İlk
35
36
37
38
39
40
41
Son
İtlafa izin vermeyiz
Muratpaşa’da bir adamı ısıran sokak köpeğinde kuduz tespit edilmesinin ardından bölge karantinaya al
[devamı]
CHP’liler açtığı davayı kazandı
Kepez Belediye Meclisi İhtisas Komisyonu’na seçilmeyen 5 CHP’li meclis üyesinin belediye aleyhine aç
[devamı]
YÖREX Türkiye’nin başarı hikayesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Ticaret Borsası öncü
[devamı]
Et sektörü alarm veriyor
TÜRKİYE'nin et ithalatında Avrupa'da birinci, dünyada ikinci sırada olduğunu belirten Antalya Organi
[devamı]
Akdeniz Üniversitesi kontenjanları doldu
31 Ağustos'ta açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarının ardından Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) ö
[devamı]
Ejder meyveleri 15 liraya alıcı buluyor
Kumluca’da seracılık yapan Bilal Bayram, geçen yıl sebzelerini söküp, yerine diktiği 'ejder meyvesi'
[devamı]
'Erkekler Futbol ve Dahası' Antalya’da sahnelenecek
İstanbul Halk Tiyatrosu tarafından organize edilen, Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı, Cem Davran, Celil N
[devamı]
Antalya’nın çocukları imza gününde buluşuyor
Antalya’nın ilk romanı olarak tanıtılan Antalya’nın Çocukları isimli kitap 9 Eylül 2018 günü saat 14
[devamı]
Başkan, iki dakikada İki gol
Başkan istifa etti,yeni başkan geldi.Olaya kral öldü yaşasınyeni kral açısından bakmıyorum.Ali Şafak
[devamı]
Herşey iyiyken uyaralım
Milli maç arasına kadar oynanacak 4 maçtaki puan beklentim 4’tü. Bunların da 3’ü Rize’den 1’i Konya
[devamı]
İlk ders zili Rus Okulu'nda çaldı
Antalya'da, Rusya Federasyonu müfredatına göre eğitim veren Uluslararası Eduant Rus Okulu'nda ders z
[devamı]
Phaselis Sanat Festivali başlıyor
Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi'nde bulunan 2 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Phaselis Antik Kenti'n
[devamı]
Kaş'ta Yörük Türkmen Şenliği yapıldı
Kaş ilçesinde Yörük Türkmen Şenliği yapıldı. Kaş Yörük Türkmen Derneği tarafından düzenlenen 2. Kaş
[devamı]
Güzel günler göreceğiz
Antalyasporlu futbolcular, 2-1 kazanılan Rize maçından sonra çamiaya umut verdi. Hakan Özmert, “Daha
[devamı]
ASLA PES ETME
Antalyaspor, 1-0 geriye düşüp 10 kişi kaldığı maçta Çaykur Rizespor’u 90+1’de Mevlüt Erdinç ve 90+5’
[devamı]
Erkek çocuklarında DMD tehdidi: Devlet ve toplum desteği şart
Türkiye’de tedavisi bulunmayan bir kas hastalığı olan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) ile 5 bin çoc
[devamı]
AOSB sabit kur uygulamasına geçti
ANTALYA OSB Müteşebbis Heyeti kararıylason günlerde artış gösteren dolar kuruna karşı, sanayiciye de
[devamı]
ÜFE ve TÜFE makası genişliyor
BATI Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV), Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başk
[devamı]
Başkan Çetin'den enflasyon değerlendirmesi
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik Kurumu
[devamı]
Krizin faturası yine vatandaşa çıktı
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Şube Başkanı İlhan Metin, konutlar için elektrik fiyatlarının eylü
[devamı]
Bir ayda 5 bin ziyaretçi
Manavgat Belediyesi’nin, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini gelecek nesle aktarmak amacıyla
[devamı]
CHP’li gençler üniversitelileri karşılıyor
CHP Antalya İl Gençlik Kolları üyeleri, sınavda Akdeniz Üniversitesi’ni kazanan öğrencilere yardımcı
[devamı]
Şahin'den korsan servis uyarısı
ANTALYA Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, yeni eğitim-öğretim yılı ö
[devamı]
Antalya’ya bin 12 sertifikalı çiftçi
Antalya Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, toplam da bin 12 çiftçinin kursları başarı ile tamaml
[devamı]
İlk
35
36
37
38
39
40
41
Son
KAPAT