Antalya
|
Toggle navigation
2018
İlk
31
32
33
34
35
36
37
Son
Güneş yatırımları tabana yayılıyor
CW Enerji yöneticileri iştiraki ile kurulan GES Yatırım şirketi ile mevcut güneş enerji santralleri
[devamı]
DHT'den yeni oyun 'Bu da Geçer Ya Hu'
DÖŞEMEALTI Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), yeni sezon hazırlıkları kapsamında 'Bu da Geçer Ya Hu' a
[devamı]
Yeşilçam Filmleri, DokumaPark’ta
Kepez Belediyesi’nin ‘Açıkhava Sinema Günleri’ yoğun ilgi ile devam ediyor. Yeşilçam hatıralarına ış
[devamı]
Patara Antik Kenti'nde nostalji konseri
Kaş ilçesindeki Likya Birliği'nin başkenti Patara Antik Kenti'nde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tar
[devamı]
Serginin gelirini arkadaşlarına bağışladılar
FİNİKE'de kendi ürettikleri ürünleri sergide satışa sunan 6 çocuk, elde ettikleri geliri ihtiyaç sah
[devamı]
Çalışan annelere keyifli dakikalar
ÇALIŞAN Anneler Derneği'nce (ÇADER) gerçekleştirilen klasik müzik konserinde sahneye çıkan çocuklar
[devamı]
Okullar açıldı, sahiller boşaldı
Antalya'da 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte sahiller boşaldı. Yaz sezonunda tı
[devamı]
Asıl dövülen benim
Kemer’de, emekli Alaeddin Çetinel (63) ile eşi Yeşim Çetinel'i (50), kedi besledikleri gerekçesiyle
[devamı]
Konyaaltı’nda güvenlik çemberi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Vestel ile yaptığı teknolojik işbirliği kapsamında dünyaca ünlü Ko
[devamı]
Başkan Uysal'dan yeni eğitim yılı mesajı
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla b
[devamı]
Günübirlik değil, köklü çözüm istiyoruz
Memur Sen Antalya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Çoban, 18 milyon öğrenci ve 1 mi
[devamı]
Kadın arkadaşını dövüp, yerde sürükledi
ANTALYA'da, alkollü olduğu iddia edilen Hüseyin T., tartıştığı kadın arkadaşı T.A.'yı onlarca kişini
[devamı]
İddialara gülüyoruz
CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Ak Parti il başkanı ve bazı parti yetkililerinin “Yerel seçimde Muratpa
[devamı]
Türel göz boyuyor
CHP İl Danışma Kurulu’nda konuşan İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe
[devamı]
Muratpaşa'da sünnet şöleni
Muratpaşa Belediyesi'nin Anadolu Birliği Kültür Dayanışma Derneği'yle birlikte bu yıl 4'üncüsünü düz
[devamı]
Turist sayısı 10 milyonu aştı
Turizmin başkenti Antalya, 2016 ve 2017'deki iki zor yılın ardından 2018'de tarihinin en iyi dönemin
[devamı]
Trafikte elektrikli araç sinyali
Dünya Enerji Konseyi’nin yaptığı bir araştırmaya göre, enerji sektörünün en çok merak edilen konular
[devamı]
Akseki’ye 5.6 mw’lık GES kurulacak
Bolayır Enerji, Antalya’nın Akseki ilçesinde 5.6 MW’lık Serra Güneş Enerjisi Santrali kuracak.Akdeni
[devamı]
Dünya Dilleri Kütüphanesi'nde 26 dilde 5 bin kitap
Manavgat Halk Kütüphanesi bünyesinde kurulan ve 26 dilde 5 binden fazla kitabın bulunduğu Dünya Dill
[devamı]
Antik tiyatroda türkü şöleni
Demre Kaymakamlığı, Demre Belediyesi, Likya Uygarlıkları Müzesi ve Myra - Andriake Kazı Başkanlığı'n
[devamı]
Bisikletliler 'Sepsis' için pedalladı
ANTALYA'da, Türk Yoğun Bakım Derneği ve Antalya Bisikletliler Derneği (ANTBİSDER) 'Sepsis'(kan zehir
[devamı]
Phaselis'te tango rüzgarı
Kemer ilçesi Tekirova Mahallesi'ndeki 2 bin yıllık Phaselis Antik Kenti'nde düzenlenen 9 Phaselis Sa
[devamı]
Klimalara kış bakımı yapın
MAKİNE Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, ara mevsim olan sonbaharda k
[devamı]
Laik eğitimden vazgeçmeyeceğiz
Milli Eğitim Bakanlığı’nın karma eğitime ilişkin yeni düzenlemesine CHP İl Gençlik Kolları tepki gös
[devamı]
İlk
31
32
33
34
35
36
37
Son
KAPAT