Antalya
|
Toggle navigation
2018
İlk
30
31
32
33
34
35
36
Son
Bir Kitap da Senden Olsun
AKDENİZ Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ta
[devamı]
Alzheimere dikkat çekmek için 'Erik Dalı' oynadılar
Muratpaşa Belediyesi'nin yaşlı evleri üyesi 200 emekli, alzheimere dikkat çekmek için meydanda 'Erik
[devamı]
Heykeller galeriye taşındı
ANTALYA Müzesi'ndeki heykelleri tuvale aktaran ressam Derya Yılmaz'ın, yağlıboya çalışmalarının yer
[devamı]
Perge'de nostalji rüzgarı esti
Büyükşehir Belediyesi, antik kent konserlerinin bu seferki durağı Perge Antik Kenti oldu. Perge'de n
[devamı]
Korna sesini duymayan işitme engelli kadını DÖVÜP, KOLUNU KIRDILAR
ANTALYA'da, kendisine korna çalan kamyoneti geç fark eden işitme engelli Yüksel Güzel(40), sürücünün
[devamı]
Patara ve Fırnaz Koyu'na bilirkişi incelemesi
ANTALYA'da Akdeniz fokları ve carettaların üreme alanları da olan Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu'nun
[devamı]
Her üniversiteliye 500 TL eğitim desteği
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, yaşanan ekonomik krizin işçi, memur, esnaf, üretici gibi
[devamı]
CHP'nin 14 aydır kirayı ödemediği iddiası
Aksu ilçesinde Memduh Çetin (70), CHP Aksu İlçe Başkanlığı'nın 14 aydır kiraladığı dairesinin kirası
[devamı]
100 Milyar $’lık pazar
24-28 Ekim’de 9’uncusu düzenlenecek YÖREX’e 200 bin ziyaretçi beklediklerini belirten ATB Başkanı Al
[devamı]
Çevik Konyaaltı aday adayı
CHP'den Konyaaltı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Manavgat Belediyesi Başkan Yard
[devamı]
ATSO Akademi'den eğitim
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO bünyesindeki taşımacılık hizmeti ve
[devamı]
Antalya merkezli FETÖ operasyonu: 7 gözaltı
ANTALYA merkezli 4 ilde, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında düzenleneneş zamanlı operasyonlarda, 7 k
[devamı]
Büyükşehir'den Demre'ye 4 yılda 85 milyon TL yatırım
DEMRE'ye 4 yılda 85 milyon TL'lik yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Noel Baba Kent Meydan
[devamı]
Gaziler onuruna yemek
ANTALYA'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Antalya Garnizon Komutanlığı'nda gaziler onuruna yemek
[devamı]
Konyaaltı öğrenci lokali açılıyor
KONYAALTI Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi'nin güney sınır komşusu olan Pınarbaşı Mahallesi'nde yapı
[devamı]
Sınıfta kaldık
Türkiye’de 40 milyon ton sebze ve meyve üretildiğini belirten ANTEXPO Yönetici Ortağı Uğur Fora, “Bu
[devamı]
Dinekliler piknikte buluştu
Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Dinek Köylüleri, geleneksel hale getirdikleri piknik etkinl
[devamı]
Sahiller turistlere kaldı
Hava sıcaklığının 33, deniz suyu sıcaklığının 29 derece ölçüldüğü Alanya'da, 2018-2019 eğitim öğreti
[devamı]
Kumluca alev alev
Kumluca’da dün sabah saatlerinde başlayan orman yangınında 70 hektar alan zarar gördü. Orman yangını
[devamı]
İlk ders zili çaldı
ANTALYA'da anaokulundan liselere 1629 okulda toplam 451 bin 656 öğrenci, 31 bin 741 öğretmen ders ba
[devamı]
Uçak şaşkınlığı
Aksu ilçesinde 2016’da eğitime başlayan Antalya’daki Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik A
[devamı]
Alevilik asimile ediliyor
Alevi Örgütleri 2018- 2019 Eğitim-Öğretim yılının başladığı ilk gün zorunlu din dersinin kaldırılmas
[devamı]
Polisten okul önlerinde denetim
ANTALYA'da okulların açılmasıyla birlikte polis, okul önlerinde denetim yaptı. Antalya Emniyet Müdür
[devamı]
Antalya’ya gel Ronaldo
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ro
[devamı]
İlk
30
31
32
33
34
35
36
Son
KAPAT