
11 - 20 Ekim arasında düzenlenecek 10. Antalya Kitap Fuarı ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, fuara 150 yayınevinin 205 yazarın katılacağını söyledi.
Böcek, Cam Piramit'te düzenlenecek olan fuarın bu yılki ana temasının "Birlikte okuyoruz" olduğunu belirtti. Fuarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun akademisyen oğlu Kerem Kılıçdaroğlu da okuyucularıyla buluşacak.
ONUR KONUĞU DOĞAN HIZLAN
Antalya Kitap Fuarı'nın onur konuğunun yazar - eleştirmen - gazeteci Doğan Hızlan olduğunu kaydeden Muhittin Böcek, fuar açılışının 11 Ekim Cuma günü (yarın) saat 14.00'te yapılacağını ifade etti.
KENDİ KİTABINI DA İMZALAYACAK
Böcek, kendi otobiyografisine yer verdiği "Ben Bu Şehre Aşığım" adlı kitabının ikinci baskısını fuar kapsamında imzalayacağını da vurguladı. Fuarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun akademisyen oğlu Kerem Kılıçdaroğlu da okuyucularıyla buluşan isimlerden biri olacak. Kılıçdaroğlu, "Gelişmekte Olan Demokrasilerde Siyasi Partiler ve Parti Stratejileri" kitabını imzalayacak.
KİMLER GELİYOR?
10. Antalya Kitap Fuarı'nda yer alan söyleşiler ve imza günlerinde okuyucularıyla buluşacak yazar ve şairler arasında şu isimler bulunuyor: Abuzer Gülpınar, Ali Demirsoy, Ali Türkşen, Ataol Behramoğlu, Ayşe Kulin, Banu Avar, Barış Yarkadaş, Canan Tan, Cüneyt Akman, Engin Alan, Enver Aysever, Ergün Poyraz, Ersan Şen, Ertuğrul Günay, Gülseren Budayıcıoğlu, Hanefi Avcı, Hanri Bezanus, Hulki Cevizoğlu, İbrahim Kaboğlu, İhsan Eliaçık, İsmail Saymaz, Kenan Karabağ, Kerem Kılıçdaroğlu, Kürşat Başar, Mavisel Yener, Mikdat Kadıoğlu, Mustafa Balbay, Mustafa Karataş, Mustafa Karataş, Oytun Erbaş, Saygı Öztürk, Şükrü Erbaş, Timur Davletov, Vural Savaş, Yavuz Selim Demirağ, Yunus Emre. Mustafa KOÇ