
5 yıl önce Antalya Emniyeti’nin de desteği ile kurulan Zeytinköyspor, kısa sürede 400 sporcuya lisans çıkardı. Yeşil-siyahlı kulübün hafta sonu Sanayispor ile oynadığı maçı, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir ile Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çiftçi de izledi
Kamuoyunda çeşitli suçlarla ismi özdeşleşen Zeytinköy’de yaşayan gençlere spor yaptırmak için 2013 yılında kurulan Zeytinköyspor, 1. Amatör Küme 1. Grup’taki maçlarına devam ediyor. Hafta sonu Antalya Sanayispor ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip, rakibini 3-2 yenmeyi başardı. 2013 yılında Hüseyin Hakikat tarafından kurulan Zeytinköyspor, dönemin Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü Sinan Demir’in de desteği ile kısa sürede çok sayıda genç sporcuya lisans çıkardı.
SANAYİ MAÇINI İZLEDİLER
Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spor yaptırmak için kurulan kulübün, bugüne kadar 400sporcuya lisans çıkardığı açıklandı. Hafta sonu oynanan Zeytinköyspor-Sanayispor maçını izleyenler arasında, kulübün kurulmasında emeği geçen dönemin Muratpaşa Emniyet Müdürü ve mevcut Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Demir ile mevcut Muratpaşa Emniyet Müdürü Mehmet Çiftçi de izledi. Maçtan önce iki kulübün yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularla görüşen müdürler, maçı da 90 dakika izledi.
Hasan YAVAŞLAR