Geleceğimiz için mesleki eğitim

AHENK Projesi kapsamında Vali Ersin Yazıcı, 49'ncu ziyaretini Şehit Özcan Şenol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yaptı.

Ziyarette öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Vali Yazıcı'ya Kepez Kaymakamı Nusret Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan eşlik etti. Öğrencilerle kitap okuyup sohbet eden Vali Yazıcı, çocukluk yıllarından öğrencilik yıllarına, günlük hayatından Valilik görevine kadar birçok konuda öğrencilerin merak ettiklerini cevapladı.

SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ

Gençlerle birlikte olmaktan ve okulları ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, şunları söyledi: "Sizler bizim ve ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri önemsiyor ve seviyorum. AHENK Projemiz kapsamında ağırlıklı olarak meslek liselerine gidiyorum. Meslek lisesi öğrencilerinin ülkemizin geleceğinde çok önemli olduğunu değerlendiriyorum. Türkiye üreterek büyüyecek ve bu üretimi de meslek liselerimiz yapacak. Dolayısıyla meslek liseleri benim göz bebeğim. Bu sebeple en çok meslek liselerini ziyaret ediyorum." HABER MERKEZİ

20 Eki 2022 - 01:16 - Yerel Yönetim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Körfez Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Körfez Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Körfez Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Körfez Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.