Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Aykut Kaya, TBMM'de yaptığı konuşmada daha önce gündeme getirdiği konu başlıklarını hatırlattı. "Antalya Milletvekili olarak defalarca sorduğum soruları tekrar soruyorum" diyen Milletvekili Kaya, iktidara çağrıda bulundu.
TÜM DAVALAR TRT 1'DEN YAYINLANSIN
Cumhuriyet Halk Partisi olarak veremeyecekleri hiçbir hesabın olmadığını vurgulayan Kaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, "Tüm bu davalar TRT 1'den canlı yayınlansın, millet her şeyi açıkça görsün" çağrısını yineledi.
USULSÜZLÜKLERİ BELGELERİYLE SUNDUM
İktidarı hesap vermeye davet eden Kaya, "2016'da 550 milyon dolar harcanarak yapılan Antalya EXPO alanı bugün atıl durumda; bunun hesabını verin. 2 sene önce bataklığa yaptığınız Manavgat Devlet Hastanesi hâlâ temelden çıkamadı. Hemşehrilerimiz hem sağlığından oldu hem kamu zararı oluştu; bunun hesabını verin. Antalya Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü ihalelerinde yaşanan usulsüzlükleri defalarca belgeleriyle sundum; bu konuda ne yaptınız?" ifadelerini kullandı.
TÜM YOL ARKADAŞLARIMIZA SELAM OLSUN
Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu'nun 'milletin ta kendisi' olduğunu ifade eden Milletvekili Kaya, "Ekrem Başkanıma, Murat Ongun'a, Buğra Gökçe'ye, Mehmet Ali Çalışkan'a, Şişli Belediye Başkanımız Resul Emrah Şahan’a ve hukuksuzca tutuklanan tüm yol arkadaşlarımıza selam olsun" dedi.