İstanbul Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya aracılığı ile halka sesleniyor. Cezaevinde sadece izin verilen TV kanallarını izleyebilen İmamoğlu, dün akşam (25 Mart) TRT ve iktidara yakın kanalları izlediğini söyledi. Konuyla ilgili X’ten paylaşım yapan İmamoğlu, “Bir süre, dün akşam ilk kez hepimizin vergileri ile yayın yapan TRT başta olmak üzere, iktidar yalakası kanallara ilk kez hayatımda bu kadar bakma fırsatı buldum. Tam bir rezalet, yalan, iftira; namusa, haysiyete dil uzatma. Koca insanlar utanmadan, nasıl bu denli kötü olabilir? Hepsinin, tüm bu yalancıların, yalakaların, Ramazan ayında kul hakkı yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğim ve ömrüm var oldukça hukuki haklarımı arayacağım. And olsun” dedi.

ONU SANDIKTA GÖNDERECEĞİZ

Zor günlerin yakında geçeceğini belirten Ekrem İmamoğlu, “Bütün bu sorunları çözeceğiz. Bu atmosferi yaratan, bize yaşatan tek kişi var. Ankara’da kapalı kapılar ardından Türkiye’yi yönetmek değil koltuğunu korumak için Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Başaracağız. Akşam herkesi Saraçhane iftar sofrasında Sn. Genel Başkanım Özgür Özel ile oruç açmaya davet ediyorum. Ben de sizi izlerken iftar sofrasında olacağım, dua edeceğim” diye konuştu.

Sarachanede Imamogluna Destek Mitingi Ozgur Ozel 86 Milyonu Ses Yukseltmeye Ayaga Kalkmaya Davet Ediyorum Eocw

GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu güzel günlerin yakın olduğunu söyledi. İmamoğlu mesajını şöyle tamamladı:

“Sosyal devlet olmak adına, adalet adına üzerimizdeki kötülüklerin bittiği, iyi günlerin geleceğini müjdeleyerek; ülkemize, milletimize, emeklisine, gençlerine, emekçisine, iş dünyasına zulüm ve zor günler yaşatan her kim varsa; içten dualarımla bir an önce bu kötü, bir avuç insanı milletçe göndereceğimiz günleri, sandığı, seçimi iple çektiğimi bilmenizi istiyorum.”

Muhabir: ENGİN KORKMAZ