Dün akşam Antalya’da Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından düzenlenen Ekrem İmamoğlu’na destek eyleminde kalabalık arasında bir kadın baygınlık geçirdi. Vatandaşlar tarafından kalabalığın dışına çıkartılan kadına ilk müdahaleyi polis yaptı. Kadın daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya’da dün akşam Cumhuriyet Meydanı ile Akdeniz Üniversitesi’nde olağanüstü saatler yaşandı. Birçok noktada eylemciler polis ile karşı karşıya geldi. Cumhuriyet Meydanı'na gelen kalabalık uzun polis barikatlarıyla karşılaştı. Meydana girmeye çalışan kalabalık, polis barikatlarını aşamadı. CHP Antalya İl Başkanı Kamacı, barikatların olduğu bölgede kalabalığa seslendi. 

YARGIYI ELE GEÇİREN SİSTEM KURDULAR

Sandığa dikkat çeken CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, “Tek adam rejimi her şeyi belirleyen mutlak güç haline geldi. Yargıyı ele geçiren bir sistem kurdular. 2010 kırılma noktası oldu. Türkiye’nin temeline dinamit koydular. ‘Yetmez ama evet’çilere bu duyurulur. Kontrollü bir FETÖ darbesi ile ülkenin sistemini değiştirmek için bir bahane kurdular. Bu bahane ile birlikte 2017’de başkanlık sistemini getirdiler. Ancak şunu unutmasınlar Türk halkı bekler bekler sandıkta darbeyi vurur” dedi.

NOSTALJİ TRAMVAYI SEFERLERİNE SON VERMEK ZORUNDA KALDI!

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık eylemlerini saatlerce sürdürürken, nostalji tramvayı seferlerine son vermek zorunda kaldı. Polis ekipleri tramvay hattı üzerinde kalabalığı dağıtamazken, tramvay vagonları saatlerce Cumhuriyet Meydanı durağında kaldı.

Muhabir: BÜLENT ÖNER