Türk rapçi, söz yazarı, müzik yapımcısı ve DJ Yunus Özyavuz, daha çok bilinen sahne adıyla Sagopa Kajmer, Antalyalı sevenleri ile bir araya geliyor. Yurt içi ve yurt dışı konser takvimi oldukça yoğun olan rap müziğinin usta ismi Sagopa Kajmer, 21 Ocak'ta Sponge Pub Konyaaltı'nda sahne alacak.

“AVM GİBİ RAPLER”

Türkiye'de rap müziğin temel taşlarından birisi olan, verdiği röportajlarda yeni nesil rapçilere ilişkin, “Son dönemde çıkan rap şarkıları, birbirinin aynısı. Yeni şarkılar diye bir liste var. Hepsine tıklıyorsun. Hepsi aynı sound, aynı vokal. İşte 'kafam şöyle, kafam böyle'. AVM gibi rapler” diyerek performans yetersizliklerine dikkat çeken Sagopa Kajmer, sahnesi ile yolundan gitmek isteyenlere örnek teşkil edecek.

18 yaş sınırının olduğu Sagopa Kajmer’in sahnesi 22.00’da açılacak. Konser biletleri, biletix üzerinden satın alınabilecek.

Muhabir: YEŞİM ERTAN