Tutulma dönemi ve Merkür retrosu ile bambaşka bir döneme adım atıyoruz! Bu sebeple 2024 Nisan ayı burç yorumları da büyük önemde…

2010 yılından sonra Jüpiter ve Uranüs ilk defa 21 Nisan’da Boğa burcunda buluşuyor. Dünyada finansal piyasalar ve iklim krizi dalgalanmaları baş gösterecekken, bireysel yaşamlarımızda ise bizi nelerin beklediğini anlattık!

20204 Nisan Burc

2024 Nisan Ayı Koç Burcu

Koç burçlarının Nisan ayı gündemi epey yoğun! Küllerinizden doğarak yenilenebileceğiniz bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Bu yenilenme süreci çok kolay olmayabilir. Fakat burcunuzun önce çıkardığı savaşçı özelliğiniz sayesinde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Merkür retrosu sürecinde kurduğunuz iletişimlerde ya da günlük yaşantınızda bazı küçük sorunlar ortaya çıkabilir. Siz de bu sorunlar arasında yangına körükle gitmek gibi bir arzuya kapılabilirsiniz.

Bu doğrultuda düşünme tarzınızı değiştirmenizi ve sorunların sizin suçunuz olduğunu düşünmek yerine, nasıl çözebileceğinize yönelmenizi öneririz.

8 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ise 2024’ün Koç burçları için büyük değişikliklere gebe olduğunun sinyalini veriyor. Fakat tutulmanın gerçekleşeceği gün biraz ağır geçebilir. Bu zamanı düşünmek, bir şeyleri akışına bırakmak ve dinlenmek için değerlendirebilirsiniz.

20204 Nisan Burc Boga

2024 Nisan Ayı Boğa Burcu

Bu ay size söylenenlerin altında başka bir mesaj aramaya ve satır aralarını okumaya meyilli olabilirsiniz. Araştırmacı kişiliğinizi ortaya çıkaracaksınız. Fakat siz yine de gözlemciliğinizin dozunu iyi ayarlayın.

19 Nisan’da boğa dönemi başlıyor… Bu ay içerisinde iş yaşamanızda bazı uyumsuzluklar yaşamaya hazır olun. Bu durum rahatsız edici olsa da değişikliklerle yüzleşmeniz gerektiğini fark edeceksiniz.

Nisan ayının sonuna doğru özellikle ikili ilişkilerinizi derinlemesine incelemek isteyebilirsiniz. Bazen ne yaparsanız yapın bir şeylerin işe yaramadığını fark ederek bırakmaya hazır olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendinizi sevmeye yönelmeyi unutmayın.

Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü: Tahliye edildi... Nihal Candan kimdir? Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü: Tahliye edildi... Nihal Candan kimdir?

20204 Nisan Burc Ikizler

2024 Nisan Ayı İkizler Burcu

Bu ay sizin için yanlış anlamalarla dolu bir ay olacak gibi duruyor. Özellikle duygusal olarak kendinizi toparlamalısınız. Eğer iletişimde olmadığınız biri varsa, bu konuda sizin nasıl bir rol oynadığınızı düşünmenizde fayda var. Örneğin, kasten karşınızdakini incitecek bir şey söylemiş olabilirsiniz. Bu iletişimsizliği çözmeye çalışırken karşı tarafın duygularını da düşünmeye çalışın.

Uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek konusunda uzun bir zamandır motivasyon eksikliği ya da içsel engeller yaşıyor olabilirsiniz. İşte, bunları çözmek için fırsatınızın olacağı bir ay!

Nisanın ortalarından itibaren hedeflerinizi ve sizi bu hedeflerden geride tutan şeyleri öncelik haline getirin. Böylelikle nasıl ilerlemeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksınız.

20204 Nisan Burc Yengec

2024 Nisan Ayı Yengeç Burcu

Bu ay gözler sizin üzerinizde olacak! Fakat dikkat etmeniz gereken şeyler de yok değil. Örneğin, iş yerinizde yaptığınız her detayı önemseyin. En ufak bir işi dahi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Çünkü yakından izleniyor olacaksınız…

Bu yakından izlenmenin sebebi ise gözlerin üzerinizde olduğu ve terfi ya da zam gibi olumlu dönüşlerle karşılaşacak olmanızdandır. Çeşitli durumlara verdiğiniz tepkiler dahi incelenecek. Bu yüzden sakin kalmaya özen gösterin.

Nisan ayının sonuna doğru rutin hayatınızdan biraz uzaklaşmak ve yen, bir şeyler denemek isteyebilirsiniz. Daha önce yaptığınız etkinlikler ve buluştuğunuz insanlar size eskisi gibi iyi gelmiyor olabilir. Bu ilk başta rahatsızlık verse de farklı yerler gezme ve yeni insanlar tanımaya şans verin.

20204 Nisan Burc Asan

2024 Nisan Ayı Aslan Burcu

Nisan ayını kendinizi yeniden keşfetmek için kullanacaksınız. Neşeli tavırlarınızdan hiç ödün vermeseniz de artık enerjinizin tükendiğini hissediyor olabilirsiniz. Şimdi ise biraz düşünmeye zaman vermek isteyebilirsiniz. Neler istediğinize ve neleri hak ettiğinize odaklanın.

Güneş tutulmasıyla birlikte kendinizi keşfetme isteğiniz gittikçe artacak. Bazı iyileşmemiş içsel yaralarınız gün yüzüne çıkacak. Bu sorunların çözüldüğüne inansanız da hala daha yapılması gereken şeyler var. Kendinize nazik olmayı unutmayın.

Nisan ayının sonunda bazı yüklerinizden kurtulacak ve Mayıs’a yenilenmiş olarak umut dolu ve iyimser bir şekilde gireceksiniz.

20204 Nisan Burc Basak

2024 Nisan Ayı Başak Burcu

Bu ay aklınızda çok fazla şey var ve henüz tüm bunlar hakkında konuşmaya hazır hissetmiyorsunuz. Burcunuzun gezegeni Merkür’ün retro zamanı olduğu için hata yapmaktansa susmayı tercih edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

Rutinlerinizi düzelttiğiniz ve sağlıklı alışkanlıklara daha fazla yöneldiğiniz zaman çözemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Fakat yine de sorununuzun köküne inmeniz gerektiğini unutmalısınız. Tutulma, motivasyon, tutku ve heyecan konularında sizi etkileyecek.

Eğer bir şeye çok heyecanlanırsanız bu konuda bir şeylerin yanlış gideceğine dair korku besliyor olabilirsiniz. Fakat kendinize iyi şeylerin olabileceğini de hatırlamalısınız.

Nisan ayını güçlenme için kullanın. Bazı konulara ve durumlara yeni bir perspektiften bakmayı deneyebilirsiniz.

20204 Nisan Burc Terazi

2024 Nisan Ayı Terazi Burcu

Bu ay sinirlerinizi en yakınlarınız bozabilir. Çünkü Merkür retrosu yanlış anlamaların en üst düzeyde olacağı anlamına geliyor. Arada sakinliği ve barışı korumaya çalışırken sabrınızın tükendiğini hissedebilirsiniz. Bunu aşmanın tek yolu ise açık fikirli olup karışıklıkları gidermeye çalışmak olacaktır.

Tavan yapan siniriniz ise özgür olma isteğinizi körükleyebilir. Fakat yine de ani kararlar almamaya çalışın. Sorununuzun kaynağı olarak gördüğünüz kişiyle birebir konuşma gerçekleştirin.

20204 Nisan Burc Akrep

2024 Nisan Ayı Akrep Burcu

Sakin ilerleyen enerjiniz olsa da bu ay heyecanlı ve sinirli hissedebilirsiniz. Bununla başa çıkmak için yavaşlamayı deneyebilirsiniz. İç dengenizi geri kazanmak ve günlük hayatınızdaki iniş çıkışları yönetmek için odak kelimeniz huzuru bulmaya çalışmak olacak.

Nisan ayının ortalarına doğru ise hayatınızdaki önemli ilişkiler ön planda olacak. Romantik ya da arkadaşlık ilişkilerinizdeki sevdiğiniz insanlarla aranızda bir kopukluk olabileceğini fark edebilirsiniz.

Hayal kırıklığı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu durumla başa çıkmaktan kaçınma davranışı göstermek yerine yardım isteyebilirsiniz.

20204 Nisan Burc Ya

2024 Nisan Ayı Yay Burcu

Yay burçlarının keşif ve eğlenme ayı! Yeni şeyler denemek, ilgi alanları oluşturmak ve size mutluluk getirecek şeyler yapmak asıl gündeminiz olacak.

Fakat tüm bunlar arasında hayatınızdaki diğer insanları da düşünmeyi unutmayın. Uzlaşma ve iş birliğinin önemini her seferinde hatırlamaya çalışın.

Nisan ayının sonlarına doğru ise aslında gözünüzün önünde olan durumlara dikkat etmeye başlayacaksınız. Hedeflerinizi hatırlayın.

20204 Nisan Burc Oglak

2024 Nisan Ayı Oğlak Burcu

Ev yaşamınızda kaos hakim olabilir. Cam eşyaların kırılması, tesisat sorunları, sinirinize dokunan ev arkadaşları gibi sorunlar sizin başınızın belası olabilir. Bunların hepsinin sağlıksız iletişim veya sakarlıktan kaynaklı olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat bu evinizin üzerinde sanki bir yağmur bulutu geziyormuş hissine kapılmanızı da engellemiyor.

Güneş tutulması sizi duygusal olarak olumsuz şekilde ekleyebilir. Eğer dış dünya size karmaşık hissettiriyorsa, bu içsel sıkıntılarınızın bir yansıması olabilir. Bu sebeple öncelikle içinizde sizi gerçekten rahatsız eden şeyin ne olduğunu bulmalısınız.

20204 Nisan Burc Kova

2024 Nisan Ayı Kova Burcu

Nisan ayında sizin için iletişim problemleri söz konusu olabilir. Sözlerinizi ve davranışlarınızı çevreniz yanlış yorumluyor olabilir. Bu doğrultuda net iletişim kurmanız gerekir.

Nisan ayını dinlenmeye ayırın. Gerçek bir dinlenmeye ihtiyacınızın olduğunun farkındasınız. Savunma savaşını bırakıp çevrenizin size ne anlattığını duymaya çalışın.

Kendinize ördüğünüz duvarı neden ördüğünüzü sorgulayacağınız bir döneme gireceksiniz. Kendinizi fark edeceğiniz ve kendinize sabırlı olmayı öğreneceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

20204 Nisan Burc Balik

2024 Nisan Ayı Balık Burcu

Olayların akışına kapılıp gitme eğiliminizi yavaş yavaş bırakıyorsunuz. Büyütüldüğünüz inanç ve fikirlere sıkı sıkıya tutunduğunuz için heyecan verici fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz.

Kendinizi değersiz hissettiğiniz bu günlerde her şeyin üstesinden gelebileceğinizi fark ettiğiniz bir an yaşayacaksınız. Kendi yeteneklerinize inanmaya devam edin. 11 Nisan, ilhamla dolacağınız bir gün olacak.

Sizinle benzer düşüncelere sahip insanlarla bağlantı kurmak bu süreci daha keyifli hale getirebilir.

2024 Nisan ayı burç yorumlarını paylaştık!

Muhabir: Duygu Tekin